sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Tudi na Prvinah obeležili 30-letnico CŠOD

Nacionalni Center šolskih in obšolskih dejavnosti v letošnjem letu praznuje 30. obletnico svojega delovanja. Ob obletnici v znamenju številke 30 pripravljajo 30 različnih aktivnosti. Med drugim so ob dnevu zemlje v 30 CŠOD in dnevnih centrih sadili 30 sadik rumenega drena.

Eno od sadik rumenega drena, ki je znan po svoji trdoživosti in dolgoživosti, so v petek, 22. aprila, kljub deževnemu vremenu, posadili tudi v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti na Prvinah, ki je najmlajši v Sloveniji, saj je svoja vrata odprl leta 2020.

Vabilu na svojevrstno praznovanje 30-letnice CŠOD se je odzval tudi župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, ki je skupaj z otroki iz 2. razreda koprske osnovne šole zasadil drevo, za rojstni dan pa je CŠOD Prvine podaril več kompletov Lego kock, s katerimi bodo v centru lahko pričeli z izvajanjem Lego delavnic za vse učenke in učence, ki se udeležujejo šole v naravi.

Med drugim se je zahvalil vodstvu CŠOD za pomoč in podporo pri ustanavljanju CŠOD na Prvinah, poudaril pa je, da je bilo odprtje omenjenega objekta eden najbolj pozitivnih in njemu ljubih projektov v vseh mandatih županovanja.

Savus

Foto: CŠOD Prvine


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor