sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Trboveljčani že v polnem pogonu

Po zelo uspešni zimsko – spomladanski tekmovalni sezoni, ki jo je na žalost v mesecu marcu prekinila epidemija Covid-19, so se v začetku avgusta tekmovalci in trenerji Karate kluba Trbovlje zbrali na stadionu Rudarja in opravili testiranje. Rezultati so pokazali pripravljenost posameznikov ter bili v pomoč pri pripravi poletnih treningov, ki so potekali na prostem, na letnem bazenu in v klubski telovadnici.

Zadnji vikend avgusta je Karate zveza Slovenije na Polzeli opravila testiranje telesnih sposobnosti širšega izbora kadetske, mladinske in U21 reprezentance. Iz trboveljskega kluba so se testiranja udeležili: Eva Kolander, Urša Haberl, Denis Šehič, Kenan Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Vodil jih je trener Miha Kovačič. V nedeljo, 6. septembra, se je Daniel Haralovič udeležil treningov Nacionalne panožne športne šole, ki jih je Karate Zveza Slovenije prav tako organizirala na Polzeli. Za vse ostale člane kluba so se redni treningi pričeli z začetkom šolskega leta.

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje, vabijo, da se jim pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

JS

Foto: KK Trbovlje

Isti avtor