četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Nasilna 66-letnica

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih dneh ukvarjali predvsem z neprimernim vedenjem občank in občanov.

PP Trbovlje

Petek, 4. 9. 2020

V večernem času so policisti posredovali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora in pretepa med petimi osebami. Pri tem je ena oseba dobila lahke telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih bodo ustrezno ukrepali.

Sobota, 5. 9. 2020

V dopoldanskem času so policisti posredovali v Trbovljah, kjer se je 66-letna občanka nedostojno vedla do druge občanke, zaradi česar so ji izrekli globo.

V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah na parkiranem osebnem avtomobilu poškodoval lak ter s tem lastnika oškodoval za okoli tisoč evrov.

Nedelja, 6. 9. 2020

Spet so posredovali v Trbovljah, kjer je prišlo do besednega spora med občanoma. Med postopkom se je 66-letna občanka nedostojno vedla do policistov, zaradi česar so ji izrekli globo.

Ponedeljek, 7. 9. 2020

V jutranjem času sta voznika na bencinskem servisu na območju Trbovelj poškodovala točilni napravi. Po vseh zbranih obvestilih bodo o tem obvestili pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času so policisti pri kontroli prometa ustavili 34-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v času, ko mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Zagorje ob Savi

Petek, 4. 9. 2020

V nočnem času so policiste obvestili o puščanju vode, ki je iztekala iz sistema za centralno ogrevanje. V intervenciji so sodelovali tudi gasilci, ki so poskrbeli za preprečitev nadaljnje škode in zaprli ventil.

Sobota, 5. 9. 2020

Policiste so obvestili o dveh prometnih nesrečah z manjšo materialno škodo, ki sta se zgodili na območju Zagorja ob Savi. Policisti so obema udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

Dvakrat so intervenirali v Zagorju ob Savi zaradi glasne glasbe. V enem primeru so zoper kršitelja ustrezno ukrepali, glasbo je takoj ob prihodu policistov ugasnil, v drugem primeru pa kršitev ni bila ugotovljena.

Nedelja, 6. 9. 2020

V večernih urah so policiste obvestili o pokvarjenem vozilu, ki je obstalo na nepreglednem delu na trojanskem klancu, zaradi česar so policisti usmerjali promet do odstranitve vozila.

Obvestili so jih tudi o zaparkiranju intervencijske poti v Zagorju ob Savi. Policisti so zoper voznike ustrezno ukrepali, vozila so nato lastniki umaknili.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor