Srečni dobitnik Ta dobre večerje je Pavle Zidar, ki si je s svojo donacijo in podporo Menažki, razdeljevalnici hrane, pridobil gurmansko večerjo za dve osebi v Restavraciji in kavarni K5 v Trbovljah.

Restavracije širom Slovenije so se odločile, da ponovno odprtje proslavijo z dobrodelno noto in se pridružijo akciji Ta dobra večerja. Z njo so zbirali sredstva za lokalne nevladne organizacije, ki spreminjajo našo družbo na bolje.

V zasavski regiji smo v okviru Regionalnega centra NVO in CNVOS povezali Restavracijo in kavarno K5 in Območno združenje Rdečega križa Trbovlje. Sredstva še vedno lahko namenite Menažki, razdeljevalnici hrane, ki vsak mesec pomaga približno 165 občanom, ki nimajo dovolj denarja za dostojno življenje. V lanskem letu so v Menažki razdelili kar 23 ton hrane.

Kako lahko donirate?

To lahko naredite z nakazilom Rdečemu križu Slovenije – Območnemu združenju Trbovlje na TRR (SI56 02330 0015706240, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na fotografiji.

Savus


 

Prejšnji članekJasna Gabrič o vsem in še čem
Naslednji članekNaš svet glasbe