sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Spet prvoligašice

Zagorske rokometašice so brez poraza v 1.B ligi osvojile prvo mesto in se ponovno uvrstile v 1.A ligo. Liga je bila sicer zaradi koronavirusa prekinjena v 12. krogu, tako da so ostale še tri tekme do zaključka prvenstva.

Krovna organizacija RZS se je odločila, da se prvenstvo ne nadaljuje in ostanejo trenutni rezultati veljavni za zaključek prvenstva in s tem tudi uvrstitev v 1.A ligo.

Tudi ostale ekipe v nižjih kategorijah niso nadaljevale prvenstva, za zaključek prvenstva so ostali veljavni delni rezultati. Tako so kadetinje v 1. državni ligi osvojile 2. mesto, starejše deklice so prišle do razigravanja za državnega prvaka med šest najboljših ekip v Sloveniji, prav tako so bile uspešne mlajše deklice v svoji skupini. Vodstvo kluba je vsem ekipam iskreno čestitalo za uspešno delo in jim zaželelo dobre rezultate tudi v prihajajoči sezoni.

Kljub je za zaključek sezone 2019/2020 pripravil piknik, na katerem je župan občine Zagorje Matjaž Švagan podelil zaslužena priznanja, za kar so se mu v klubu iskreno zahvalili.

RD

Foto: arhiv RK Zagorje

Previous article
Next article

Isti avtor