Policisti v Zasavju so od petka do torka poleg rednih nalog obravnavali še nekaj prometnih nesreč, kršitev javnega reda in miru, preglasno glasbo …

PP Trbovlje

Občanka je policiste obvestila, da je njo in njenega psa na sprehodu po  parku  v  Trbovljah  napadel  neznani  pes  in  ju ugriznil. Policisti iščejo lastnika psa, potem bodo izvedli ustrezni ukrep.

Prejeli so prijavo občana, da je znani storilec z grožnjo poskušal  izsiliti,  da bi mu izročil mobilni telefon. Policisti okoliščine še  preiskujejo.

Zaradi  glasne  glasbe  so  dvakrat intervenirali v Trbovljah, ter dvema kršiteljema izrekli globo.

Intervenirali so v Trbovljah, kjer se je mlajši občan nedostojno vedel do drugega občana, zaradi česar so mu izrekli globo.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so  se ukvarjali z voznikom osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, podali bodo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru v Zagorju.

Obravnavali so prometno nesrečo na cesti med Kisovcem in Zagorjem. Voznik osebnega vozila je zapeljal preblizu desnega roba vozišča in nato trčil v drevo. Pri tem se je lažje poškodoval, izdali so mu plačilni nalog.

Intervenirali so v Zagorju, kjer so kršitelji zmerjali občanko. Policisti bodo po opravljenem postopku ustrezno ukrepali.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru med zakoncem. In še eno kršitev v Zagorju. Sledi standarden postopek.

Ustavili so voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog.

Prejšnji teden so obravnavali najdbo mobilnega telefona znamke Samsung, ki se nahaja na policijski postaji Zagorje. V zvezi s tem lastnika pozivajo, da najden predmet prevzame (naslovna fotografija).

Savus