Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 48 urah obravnavali še kršitev javnega redu in miru (sosed je tepel soseda), manjše prometne nesreče, ravs dveh psov, najden telefon in ukradena vrečka.

PP Zagorje ob Savi

V sredo, 3. februarja, so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru v Zagorju. Ker se opit kršitelj ni umiril in upošteval ukazov policistov, so mu odredili pridržanje do iztreznitve. Prejel je tudi plačilni nalog.

Policisti so obravnavali še kršitev javnega reda in miru z vpitjem pred trgovino v Zagorju. Tudi ta kršitelj je dobil plačilni nalog.

Ukvarjali so se še s prometno nesrečo z materialno škodo. Dve tovorni vozili sta na zoženem delu ceste trčili z ogledali, eden od voznikov je odpeljal naprej.

PP Hrastnik

V torej, 2. februarja, so policiste obvestili, da je z motornim kolesom padel motorist.  Voznik motornega kolesa je vozil z neprilagojeno hitrostjo, zato je padel. Na motorju je nastalo za okoli 50 evrov materialne škode, voznik pa je kasneje iskal zdravniško pomoč.

Policiste so obvestili, da je pes napadel drugega psa. V dogodku ni bil nihče poškodovan, lastnico psa pa čaka ustrezen ukrep.

V sredo, 3. februarja, so policiste obvestili o sporu med sosedoma, sosed je soseda tudi večkrat udaril. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog

PP Litija

V torek, 2. februarja v popoldanskih urah so policiste obvestili o kršenju javnega reda in miru, ki se je zgodilo v dopoldanskem času.

Policisti so našli mobilni telefon z napisom Guess. Ob 18.15 se je na PP Litija zglasila lastnica mobilnega telefona, ki je prevzela najden predmet.

V sredo, 3. februarja, je občanka policiste obvestila, da je pred hišo odložila vrečko z denarnico in dokumenti ter nato odšla. Ko je opazila, da nima vrečke, se je vrnila, vendar je na mestu, kjer jo je odložila, ni več našla. S tem je bila občanka oškodovana za približno 300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

Savus

Fotografija je simbolična.

Prejšnji članek24 ur zasavskih verzov
Naslednji članekNaložbe v ZD Trbovlje