Zasavski policisti so pretekli konec tedna med drugim obravnavali več prometnih nesreč in prejeli prijavo, da je občan nepravilno odlagal odpadke.

PP Hrastnik

V soboto, 4. maja, so policisti na Dolu pri Hrastniku obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik zaradi nepravilne strani vožnje trčil v parkirano vozilo. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

PP Trbovlje

V petek, 3. maja, so policisti obravnavali vlom v hišo, od koder je neznani storilec odtujil gotovino, nakit in osebne predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

Policisti so prejeli obvestilo o dveh prometnih nesrečah s pobegom na parkirnem prostoru.

V soboto so pozno popoldan obravnavali kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. Ugotovili so, da je prišlo do spora in pretepa med štirimi osebami, pri čemer je bila ena oseba lažje telesno poškodovana.

V nedeljo so preiskovali dve prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru.

PP Zagorje ob Savi

V petek dopoldan so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči – povoženi divjadi na regionalni cesti pri Orehovici.

Popoldan so prejeli obvestilo, da je občan nedovoljeno odlagal odpadke na začasno deponijo.

V soboto dopoldan so policisti v Zagorju ob Savi obravnavali poškodovano steklo na oknu in vratih javnega zavoda v Zagorju ob Savi.

V nedeljo popoldan se je v Kisovcu zgodila prometna nesreča z udeležbo voznika kolesa in osebnega avtomobila. Nesrečo je povzročil kolesar, ki je na krmilu nepravilno vozil potnika in je trčil v parkiran osebni avtomobil.

V Zagorju so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

V večernem času so policisti prejeli obvestilo o vžigu saj v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci požar pogasili.

Savus

Fotografija je simbolična.