sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Razpotnik na stopničkah v Avstriji

Minuli vikend ni manjkalo tekem v smučarskih skokih. Po televiziji smo uživali v predstavah slovenskih skakalk na zaključku sezone in slovenskih skakalcev na svetovnem prvenstvu v poletih. Mladi skakalci iz kisovškega kluba pa so uspešno nastopili v Avstriji, Nemčiji in slovenski Planici.

Eisenerz

Ta vikend, 12. in 13. marca, je v Avstrijskem Eisenerzu potekal Alpski pokal – OPA igre mladincev do 20 let. Na tekmo se je kvalificiral tudi član kisovškega skakalnega kluba Anej Razpotnik (letnik 2006).

Na sobotni tekmi je na skakalnici HS 109m zasedel tretje mesto, na nedeljski pa je uvrstitev še izboljšal in zasedel drugo mesto. Razpotnik je bil na obeh tekmah najboljši Slovenec.

Rastbuchl

V nemškem Rastbuchlu je konec tedna potekal Alpski pokal za dekleta v nemškem na skakalnici HS78. Na prvi tekmi je Lara Logar zasedla 11, Katarina Pirnovar pa 13. mesto. Na drugi tekmi pa je bila Katarina Pirnovar enajsta, Lara Logar pa mesto za njo.

Planica

V soboto, 12. marca, pa se je v Planici z animacijsko tekmo zaključila sezona za najmlajše orliče. Na njej so nastopili tudi mladi kisovški skakalci.

Savus

Foto: SK Kisovec


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor