sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Policijski vikend

Policisti v Zasavju so se imeli pester vikend. Seveda so se ukvarjali z gozdnim požarom v Šklendrovcu, pa z manjšimi požari v dimniku in na travniku v Šmartnem in Gabrovki. Delo zna biti nevarno. V Trbovljah je v nesreči s traktorjem voznik izgubil življenje, padec v globino v okolici Šmartnega se je za delavce končal manj tragično. Policisti so se ukvarjali še z manjšimi prometnimi nesrečami (osem), vlomom v Trbovljah, izgubo in prisvojitvijo mobitela, kršitvijo javnega reda in miru, vrnili so denarnico. V Trbovljah pa sta neznanca napadla voznika vozila. Vzrok: spor pri srečevanju vozil.

PP Hrastnik

Nedelja, 13. 3. 2022

V večernem času so policiste obvestili, da je voznica z osebnim vozilom trčila v srno. Pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

PP Trbovlje

Petek, 11. 3. 2022

Neznani storilec je preko noči vlomil v poslovni prostor, odnesel prenosni računalnik in baterijski vrtalnik, ter s tem lastnika oškodoval za okoli 800 evrov.

Okoli 17. ure se je pri delu s traktorjem na območju Trbovelj smrtno poškodoval 29-letni moški. Traktor s trosilnikom je vozil po travniški poti, zapeljal po pobočju travnika, trčil v drog. Traktor se je prevrnil in voznik je padel z njega. Pri tem se je tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.

Sobota, 12. 3. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na regionalni cesti v Trbovljah. Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja pravil prednosti, na udeleženih osebnih avtomobilih nastala materialna škoda v višini okoli 3000 evrov. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

Nedelja, 13. 3. 2022

Na policijski postaji je občan naznanil, da so ga v Trbovljah napadli neznanci. Do spora je prišlo ob srečevanju vozil nato pa sta neznana storilca fizično obračunala s prijaviteljem. Policisti zadevo še preiskujejo.

PP Zagorje

Petek, 11. 3. 2022

Policisti so lastniku vrnili izgubljeno denarnico z vsebino, ki so jo hranili na PP Zagorje ob Savi.

Oškodovanec je izgubil mobilni telefon, neznani storilec pa si ga je protipravno prilastil. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Sobota, 12. 3. 2022

Policisti so se ukvarjali s kršitvijo javnega reda in miru v Zagorju ob Savi. Potreben bo ustrezen ukrep, zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Policisti so spremljali tudi požar na območju Šklendrovca, kjer je zgorela podrast. Opravili so ogled kraja ter nadaljujejo s preiskavo. Svoje ugotovitve bodo posredovali na pristojno okrožno državno tožilstvo.

Nedelja, 13. 3. 2022

Obravnavali so prometno nesrečo v kateri je v vetrobransko steklo priletel manjši kamen. Policisti bodo napisali uradni zaznamek.

Obravnavali so še prometno nesrečo na območju Trbovelj, kjer je kršitelj zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del vozila. Izdali so mu plačilni nalog.

PP Litija

Petek, 11. 3. 2022

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na glavni cesti Litija – Zagorje, izdali so obvestilo o odstopu od ogleda.

Ukvarjali so se tudi s poškodovanjem vozila v naselju Litija. Materialna škoda znaša okoli 400 evrov.

Preiskovali so še prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom v naselju Litija.

Sobota, 12. 3. 2022

Policisti so obravnavali nesrečo pri delu v okolici Šmartnega pri Litiji. Pri domačih opravilih je delavec padel v globino in se poškodoval.

Za prometno nesrečo na glavni cesti Litija – Zagorje so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V okolici Šmartnega pri Litiji je zagorelo v dimniku, materialne škode ni bilo. Policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja ali prekrška.

Nedelja, 13. 3. 2022

Policisti so obravnavali travniški požar v okolici Gabrovke, materialna škoda ni nastala. Znakov kaznivega dejanja ali prekrška niso ugotovili..

Savus

Fotografija je simbolična


 

Isti avtor