četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Prigode navihane gospodinje 19

Videz vara

Ob njem sem spoznala, da nas videz včasih vara. Zdenko je vizualno velik, močan moški, a njegova notranjost redi majhnega, preplašenega otroka.  Dvomim, da bo sploh kdaj dozorel v odraslega moškega. Kaj kmalu sem spoznala, da bi se moral pisati Zajec. Ker sem sama močna ženska, ob sebi potrebujem moškega, kateri bo z menoj paradiral. Všeč so mu bile mlajše ženske, katere bi mu lahko bile hčere.  Je ločenec.  Ima že odraslo hči in majhnega sina. Otroka sta bila dodeljena njemu, saj mu je bivša žena ustvarjala razne drame. Baje se jo je celo bal, kajti včasih je tudi fizično obračunala z njim. Večkrat je morala  posredovati celo policija.

Na začetku najine zveze je bil Zdenko nor name. Mislila sem, da se je vame zaljubil. Vendar sem kaj kmalu ugotovila, da do mene čuti samo seksualno poželenje. Večkrat mi je dejal, da je moja vagina ustvarjena za njega. Brezskrbno, kot dva najstnika, sva uživala življenje in se potepala naokoli. Bilo je poletje in neznosna vročina. Ker je bil Zdenko močnejše postave, mu je bilo ves čas vroče. Včasih se je med seksom tako močno potil, da je pričel njegov slani pot kapljati na moj obraz. V očeh me je pričelo žgati in sprati sem jih morala z vodo. Takrat me je minila vsa sla do spolnosti.

Zdenko pa je bil tudi sladkorni bolnik. Kljub njegovim seksualnim nabojem, je imel včasih težave z erekcijo. Enkrat se je zgodilo, da se je njegov velik orjak spremenil v majhno glisto. Bila sva ravno sredi vroče akcije. Sama sem bila že močno naspidirana. Nekaj časa se je trudil, da bi svojega orjaka spravil v pogon, toda njegov trud je bil zaman. V trenutku je vstal in šel v hčerino sobo poiskati še zapakiranega dildota. Razložil mi je, da je to darilo njegove hčerke in da še ni bilo uporabljeno.

Sprva sem se branila, saj je bilo to moje prvo soočenje s takšno napravo. Kaj kmalu me je premagala želja po potešitvi. Dovolila sem mu, da je z njim eksperimentiral na meni. Vibrator je bil celo na 3 prestave. Z njim nisem uživala. Postalo mi je tako smešno, da se nisem mogla prenehati smejati. Nikakor se nisem vživela v sceno … Kakorkoli že, tisti seks nama takrat ni uspel, oba sva ostala žejna. Spoznala sem, da imam rada, kadar gre vse po naravni poti. Najino razmerje je postajalo vse bolj resno in Zdenko, večni otrok, se je tega ustrašil. Ah, sčasoma sem se ga naveličala in šla naprej iskati “ta pravega deca”. Ne smem ponavljati starih napak, moram delati nove.

Sanja Svetlina

Fotografije so simbolične

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor