nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Pridržali dva Zasavca in Zasavko

Policisti so v zadnjih 48 urah imeli na območju Zasavja poleg rednih nalog imeli še kar nekaj dela. Ukvarjali so se s krajami, motenjem javnega reda in miru in kurjenjem.

PP Trbovlje

V torek so obravnavali vlom. Neznani storilec je vlomil v dve vrtni lopi in iz ene ukradel kotno brusilko, bencin in udarno kladivo iz druge pa akumulator, baker in medenino. Nastalo je skupno za okoli 350 evrov škode.

V torek so obravnavali še en vlom. Neznanec je vlomil v prostore društva, iz katerih je ukradel pijačo. Društvo je oškodoval za okrog 200 evrov.

Včeraj, v sredo, zvečer so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se kljub opozorilom ni umiril, zato so ga pridržali. Izdali so mu plačilni nalog.

Sinoči so obravnavali še eno kršitev javnega reda in miru. Kršiteljica, prav tako pod vplivom alkohola, se tudi ni umirila. Po opozorilih so tudi njo pridržali in izdali plačilni nalog.

PP Zagorje ob Savi

V torek so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru. Tudi v Zagorju se kršitelj, ki ga je vodil alkohol, kljub opozorilom ni umiril, zato so ga morali pridržati.

V sredo so policisti obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na območju Kisovca. Udeleženca sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v prometu, zato so policisti odstopili od ogleda.

V sredo so se policisti ukvarjali z obravnavo kurjenja vejevja na območju naselja Kisovec. Ugotovili so kršitev Uredbe o varstvu pred požari v naravnem okolju, saj za območje celotne države še vedno velja velika požarna ogroženost. Kršiteljema so izdali plačilni nalog.

Savus

Fotografija je simbolična

 

Previous article
Next article

Isti avtor