četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Požari v Zasavju

Center za obveščanje Republike Slovenije

Izpostava Trbovlje

V petek, 24. januarja ob 13.59, se je na ulici Ribnik v naselju Kisovec v občini Zagorje ob Savi pričelo kaditi iz stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Zagorje in PGD Loke so iz objekta evakuirali osebi, odstranili hrano s štedilnika, prezračili in pregledali prostore objekta. Reševalci NMP Zagorje ob Savi so preventivno pregledali evakuirani osebi.

V soboto, 25. januarja ob 6.14, je na Gimnazijski cesti v Trbovljah, v stanovanju v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta zagorel pralni stroj. Gasilci PGD Trbovlje mesto so požar pogasili, invalidno stanovalko in občana, ki je gasil z gasilnikom, pa predali v oskrbo reševalcem NMP Trbovlje. Gasilci so objekt pregledali in prezračili, dežurni delavec Elektro podjetja je izklopil elektriko do odprave napake. Zaradi uničenega stanovanja je stanovalka ostala v začasnem bivališču.

Prav tako v soboto ob 12.19 uri je na Trgu revolucije v občini Trbovlje gorelo v stanovanju v pritličju večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Trbovlje-mesto so požar pogasili in prezračili prostore, pred tem pa iz stanovanja rešili občana, katerega so zaradi vdihanega dima predali v oskrbo reševalcem NMP Trbovlje. Na kraju so bili tudi policisti PP Trbovlje.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor