četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Policisti so imeli čez vikend precej dela

Policisti na območju Zasavja so tekom vikenda poleg rednih nalog obravnavali še požar v osebnem avtu, padlo drevo na cesto, poškodvanje tuje stvari, pretep, grožnje, napade in žalitve, ukvarjali so se z drogiranim voznikom, vozniku brez vozniškega dovoljenja pa so zasegli avto.

PP Zagorje ob Savi

Policiste so obvestili, da se iz parkiranega vozila kadi. Na kraj so odšli tudi gasilci. Ugotovili so, da je prišlo do samovžiga. Posredovanje policije ni bilo potrebno.

Na relaciji Kisovec – Izlake je padlo drevo preko ceste. Cesta je bila zaprta. Drevo so odstranili delavci CGP, policisti pa so pomagali pri urejanju prometa.

Obravnavali so kaznivo dejanja poškodovanje tuje stvari. O zadevi bodo seznanili pristojno državno tožilstvo.

Policiste so obvestili o pretepu. Po prihodu na kraj dogajanja so ugotovili, da so bili vsi občani pod vplivom alkohola Kršitelja čaka ustrezen ukrep.

Policisti obravnavajo kaznivo dejanje grožnje, saj je neznani storilec preko telefona grozil prijavitelju. Po končanem postopku sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti obravnavajo tudi kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe. Po končanem postopku bodo o kaznivem dejanju obvestili pristojno tožilstvo.

PP Trbovlje

Pri kontroli prometa v Trbovljah so policisti preiskovali 25-letnega voznika osebnega avtomobila. Odredili so mu postopek za prepoznavo znakov oziroma simptomov, ki so posledica prepovedanih drog. Postopek je odklonil, prav tako je odklonil strokovni pregled, zaradi česar so mu odvzeli vozniško dovoljenje. Čaka ga vložitev obdolžilnega predloga na pristojno sodišče.

Policisti so intervenirali v Trbovljah, kjer se je občan nedostojno vedel in žalil drugega  občana. Čaka ga prekrškovni postopek.

Sprejeli so prijavo občanke, ki jo je žalil in napadel partner. Partner je ne bo odnesel brez kazenske ovadbe na pristojno tožilstvo.

PP Hrastnik

Policisti so vozniku osebnega vozila zasegli vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Savus

Foto: Vukašin Šobot

Isti avtor