Pred nami sta dva praznika, namenjena tistim ženskam, ki vam pomenijo največ. Zato jim v znak ljubezni in hvaležnosti podarite drobno pozornost. Dan žena je rezerviran za tiste predstavnice nežnejšega spola, ki so zaznamovale vaše življenje. Na materinski dan pa slavimo tisto, ki nam je podarila življenje. Naj bo obdarovanka ljubljena mama, zvesta prijateljica ali zaupanja vredna teta – vse bodo vesele dišečega presenečenja. Še pravočasno ga poiščite in kupite v spletni trgovini Spleticna.si! 

Osmi marec je praznik, posvečen vsem ženskam. Za tiste, ki vam veliko pomenijo, najbrž ne bo težko izbrati dišečega presenečenja. Pri ljubiteljici sadnih dišav zagotovo ne boste zgrešili, če jo presenetite s čudovitim vonjem, ki se skriva v steklenički parfumske vode ESCADA Magnetism. Za tiste, ki prisegajo na eksotične vonje, priporočamo parfumsko vodo Roberto Cavalli Paradiso. Športna navdušenka bo navdušena nad parfumsko vodo HUGO BOSS BOSS Alive. Ženski, ki rada preskuša novosti in sledi trendom, podarite parfumsko vodo Giorgio Armani My Way. Če vaša prijateljica nerada eksperimentira in stavi na tradicionalne dišave, pa ji podarite parfumsko vodo Carolina Herrera Good Girl.

Katera je prva asociacija, ko pomislite na mamo? Že beseda sama v nas budi najžlahtnejša čustva, spomini pa so, kot vemo, močno povezani z vonji. To tradicijo lahko tkete naprej tudi v poznejših letih in ustvarjate nove spomine s pomočjo vsebine naših dišečih stekleničk. Mame si zaslužijo le najboljše, zato se zanje velja posebej potruditi pri izbiri darila. Da ji poveste, koliko cenite njen trud in njeno skrb, ji na primer poklonite parfumsko vodo Dolce&Gabbana The One, parfumsko vodo Lancôme La Vie Est Belle ali pa darilni set njene najljubše dišeče kozmetike za telo.

Darilni bon vas reši iz zadrege

Če se med številnimi izdelki spletne trgovine Spleticna.si ne boste mogli odločiti, katero bi bilo pravo darilo za vašo marčevsko obdarovanko, pa kupite naš e-darilni bon (na voljo v vrednostih 10, 20, 50 in 100 evrov), ki ga boste takoj po plačilu prejeli na vaš elektronski naslov.

Tako vaša najdražja nikoli ne bo ostala brez darila!

PR objava