PP Trbovlje

V petek, 15. septembra, okrog 14.30 ure je občan obvestil policiste, da mu je nekdo ukradel kovček z orodjem, medtem ko je opravljal dela na dvigalu v stanovanjskem bloku. S tem ga je oškodoval za okrog 200 evrov.

V noči na soboto je neznanec iz odprte garaže ukradel bencinski agregat, ki so ga imeli lastniki tam zaradi popravila.

– dopoldan je občanka policistom naznanila, da je neznani storilec preko noči iz odprte garaže odtujil bencinski agregat znamke King craft, ki se je nahajal v garaži zaradi popravila. Neznanec je lastnike oškodoval za približno 150 evrov.

PP Zagorje

V petek, 15. septembra, je oškodovanec policiste obvestil, da je nekdo trčil v njegov avto, parkiran na železniški postaji v Zagorju, ter poškodoval sprednja in zadnja vrata vozila. Policisti še zbirajo obvestila za storilcem.

V petek popoldne se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen pešec. Ta je prečkal cesto na prehodu za pešce v bližini trgovine Spar, ko je vanj trčil voznik z avtomobilom. Pešca so odpeljali v bolnišnico Trbovlje, kjer je ostal na zdravljenju.

V soboto se je na policiste obrnila občanka, ki ji je nekdo v trgovini v Kisovcu iz torbice ukradel denarnico z 200 evri gotovine, bančnimi karticami in dokumetni. Denarnico so zvečer našli v Zagorju, policisti pa o storilcu še zbirajo obvestila.

Ponoči je povzročitelj, ki je vozil avto pod vplivom alkohola, zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkirano vozilo. Policisti so mu izrekli predpisano globo, izdali plačilni nalog ter za 24 ur prepovedali nadaljnjo vožnjo.

ZT

Prejšnji članekNagrajena Celica Dušana Kastelica
Naslednji članekAndrej Božič: V Hrastniku imamo odlične steklarje