sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Nuša Oblak in Tai Kolar zmagala

V soboto, 28. maja, je potekalo v Krškem na reki Savi državno prvenstvo v spustu za mlajše in tekma za SLO pokal. Mladi upi Brodarskega društva Steklarna Hrastnik so bili ponovno odlični.

Na državnem prvenstvu (od 12 do 14 let) v spustu je Nuša Oblak v kajaku zmagala med starejšimi deklicami, Tai Kolar pa med starejšimi dečki. Med mlajšimi dečku je Benjamin Vretič osvojil drugo mesto v K-1. V 3xK-1 med starejšimi dečki so  Luka Žagar, Tibor Babič in Tai Kolar zasedli drugo mesto, ekipa v postavi Maj Tomc, Matic Ristovič in Benjamin Vretič pa je bila peta.

Tudi v tekmi za SLO Pokal so bile mlade Hrastničanke in Hrastničani zelo dobri.

K-1 je med mladinkami, tekma ni štela za SLO pokal, Alina Dulič zasedla tretje mesto. Med starejšimi deklicami je Nuša Oblak zmagala, med mlajšimi deklicami je bila Taja Pap peta, Nika Dulič pa šesta. Med cicibankami pa je Nola Kauzer zasedla tretje mesto.

V K-1 je med mladinci (tekma ni štela za SLO pokal) zmagal Gal Železnik. Med starejšimi dečki je zmagal Tai Kolar, peti je bil Luka Žagar, 12. Tibor Babič, 13. Matic Ristovič, 17. pa Maj Tomc. Med mlajšimi dečki je bil Benjamin Vretič četrti, Lan Železnik pa 25. Med cicibani je Tilen Pap zasedel 11., Aleksander Vretič pa 13. mesto.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor