nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Spet Zasavje cup

Na Dolu pri Hrastniku so v dvorani Dolanka 28. maja člani Rokometnega kluba Dol TKI Hrastnik pripravili že 22. turnir v mini rokometu Zasavje cup. Tokrat je na njem sodelovalo 25 ekip iz 13 klubov iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in BiH.

Mladi rokometašice (nekaj jih je igralo med fanti) in rokometaši so odigrali 49 tekem. Poleg tekem so organizatorji, na turnirju je sodelovalo več kot 30 prostovoljcev kluba, pripravili še zabavo za mlade udeležence turnirja. Na delu igrišča so postavili napihljiva igrala. Mladi so si lahko privoščili začasne tatuje, za udeležence so pripravili tudi srečelov, na koncu turnirja pa so iz stropa dvorane spustili še balone, v katerih so čakale nagrade za tiste, ki so jih ujeli. Tokrat je tradicionalna nagrada, TV sprejemnik, šel v roke RK Dobova. Najboljšim sta priznanja in medalje podelila župan občine Hrastnik Marko Funkl in predsednik RK Dol TKI Hrastnik Jure Zdovc.

Med dečki letnika 2012 so bili najboljši mladi rokometaši RD Koper pred RK Ivanić Grad in RŽK Zagorje. V najboljšo peterko so trenerji izbrali naslednje igralke in igralce: Ivano Lebović, Luka Škondro (oba RK Ivanić grad), Ben Bedene, Nej Rapotec (oba RD Koper) in Galina Izgoršek (RŽK Zagorje).

V konkurenci dečkov letnika 2013 pa so slavili igralci RK Radeče 2 pred DRŠ Sebastjana Soviča in RK Radeče 1. V najboljšo peterko so trenerji izbrali naslednje mlade rokometašice in rokometaše: Nejc Zupančič, Tijan Dobovšek (oba RK Radeče), Jaša Ramšak, Urh Nahtigal (oba DRŠ Sebastjana Soviča) in Tinkara Brvar (RK Radeče 1).

Savus

Foto: Robi Bajda


 

Isti avtor