Pretekli vikend (21. in 22. avgust) so bili Kisovški orliči zelo aktivni.

Skakalka Lara Logar se je s slovensko reprezentanco udeležila kontinentalnega pokala v romunskem Resnovu. V prvi tekmi je zasedla 18., v drugi pa 22.mesto.

V soboto, 21. avgusta je v Mislinji na skakalnici HS 85 potekal pokal Argeta za mladinke in mladince do 16, do 18 in do 20 let. V kategoriji mladincev do 16 let je Anej Razpotnik zmagal, med mladinci do 20 let pa je bil Matija Prosenc tretji. Med mladinci do 18 let je Dominik Zupanec zasedel osmo mesto, prav tako osma je bila Katarina Pirnovar med mladinkami do 18 let.

V Nemškem Hinterzartnu je cel vikend (21. in 22. 8.) na skakalnici HS 77 potekalo mednarodno tekmovanje FIS youth Cup 2021 za deklice in dečke, stare 12, 13 in 14 let. Na tekmovanje se je v četverico dečkov, ki so zastopali slovenske barve, uvrstil tudi član SK Kisovec Tej Logar. Na posamezni tekmi je osvojil 10. mesto med 32 starejšimi tekmovalci. V ekipni tekmi pa so fantje za Slovenijo priskakali  3.mesto.

V soboto, 21. avgusta, pa so najmlajši orliči nastopili tudi na meddruštveni tekmi za pokal ŠD  Gora pri Krškem. Odlično so se odrezali in dosegli naslednje rezultate:

Kategorija do 11 let:

Filip Ostrožnik 1.mesto

Bina Mlekuž  4.mesto

Neža Zupančič 6.mesto

Kategorija do 12 let

Nik Lukmar 1. mesto

Benjamin Ostrožnik 2. mesto

Ula Vodlan in Jaka Lednik delitev 3. mesta

Nik Zupančič 5. mesto

Deklice absolutno

Klara Lednik 1. mesto

TL

Foto: SK Kisovec

Prejšnji članekRoglič po prvem tednu vodi
Naslednji članekDanes dogaja