nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Koledar zasavskega VDC

Želimo vam barvito in prešito leto 2020.

Hvaležni smo, da nas vključujete, da ste z nami.

Zasavski VDC-jevci smo pod taktirko zaposlene Mateje Virant-Košak naredili izviren koledar, ki polepša vsak prostor in ga obda s pozitivno energijo. Vzpodbuja prijaznost do VSEH ljudi in narave ter nas uči starih slovenskih pregovorov o mesecih.

Hvala za fotografije Darja Vresk, Petra Z. Flasker, Nataša VidgajAgnes Kumlanc, Polona Audič in seveda VDC ustvarjalci izdelkov Prešito. Hvala tudi vsem kupcem naših izdelkov iz recikliranih materialov. Hvala vsem tistim, ki nam material za reciklažo pridno nosite. Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali z nami v letu 2019. Vsi ste pomembni za razvoj vključujoče, povezovalne in nasmejane zasavske družbe ZA VSE.

Računamo na vas tudi v letu 2020.

Koledarje Barvito in Prešito 2020 in naše izdelke lahko do 24. decembra kupite v enoti VDC Zagorje in enoti VDC Litija od 7. ure do 14. ure (oz. po predhodnem dogovoru po telefonu tudi izven tega časa). Lahko nas pokličete in si naročite svojo barvno kombinacijo na 03 56 69 790.

V Trbovljah koledarje in naše izdelke lahko kupite vse delovne dni v trgovini Mavi Shoes na Ulici 1. Junija 36, v Zagorju pa v Specializirani prodajalni Zdravstvenega doma Zagorje ob Savi, kjer sprejemajo tudi naročila, ki nam jih posredujejo v VDC.

Še vedno smo veseli vaših odpadnih kavbojk in zaves, ki jih bomo uporabili za predelavo v izdelke Prešito. Pokličite na 03 56 69 790, mail: info@vdc-zagorje.si ali nas kontaktirajte na naši FB strani: https://www.facebook.com/vdczagorje/.

PR objava

Isti avtor