V preteklem vikendu so zasavski policisti obravnavali prometne nesreče v Trbovljah in Zagorju, v Hrastniku pa je požar uničil štiri vozila. Policisti so izsledili tudi dva alkoholizirana voznika ter obravnavali tatvino denarja in goljufijo na socialnem omrežju.


PP Hrastnik

V petek so policisti obravnavali tatvino denarja iz stanovanja.

V soboto so pri kontroli cestnega prometa ustavili voznika, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,74 mg/l alkohola v izdihanem zraku, Prepovedali so mu vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog.

V nedeljo okoli 14.30 so policiste obvestili o požaru na štirih vozilih na parkirnem prostoru podjetja v Hrastniku. Vzrok za požar še niso pojasnili in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za nekaj tisoč evrov škode.


PP Trbovlje

V petek so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila na parkirišču, neznani storilec je poškodoval stransko ogledalo na vozilu.

V soboto so bili obveščeni o kaznivem dejanju goljufije preko socialnega omrežja.

Na parkirnem prostoru je voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano vozilo prijavitelja in kraj zapustil brez nudenja podatkov soudeležencu. Na vozilu oškodovanca je nastala materialna škoda v višini 200 evrov. Policisti so izsledili povzročitelja ter mu zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo, policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Pri kontroli cestnega prometa so ustavili voznika, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Po opravljenem preizkusu, rezultat je znašal 0.49 mg/l alkohola v izdihanem zraku, so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitve cestno prometnih predpisov so mu izdali plačilni nalog.

Tudi v nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, udeležencema ao izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.


PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policiste so obvestili o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari na območju Trbovelj.

Ponovno so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Izlak. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V soboto so obravnavali trčenje v divjad na območju Čemšenika.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekAnaya Gaja in Eva dvakrat zlati
Naslednji članekZvon zazvenel pred 130 leti