Soboto, 4. novembra, so tekmovalci in člani karate kluba Pon-Do-Kwan Izlake preživeli v Kutini na Hrvaškem, kjer je potekalo mednarodno tekmovanje v kickboxingu. Ponovno so pokazali, kaj zmorejo.

Kutina

Anaya Gaja Vozel (-65kg in +65kg) in Eva Hribar (-42kg in -46kg) sta kar v dveh kategorijah stali na najvišjih stopničkah. S prvim mestom v svoji kategoriji (+36kg) se jim je pridružil tudi Max Mikelj.

Niko Sešlar (-52kg) si je v point fightingu prislužil drugo mesto, prvič pa se je preizkus tudi v light contactu, kjer je osvojil tretje mesto.

Lili Sešlar (-60kg), Maša Udovič (-55kg), Filip Mikelj (+69kg) in Boris Krajnc (+47kg) so si z odličnimi nastopi priborili tretje mesto.

Ažbetu Zupančiču in Blažu Krajncu je za stopničke malo zmanjkalo, vendar sta vseeno prikazala odlične borbe. Naši mladi dosegajo odlične rezultate in gredo po stopinjah najuspešnejših borcev kluba.

Sprejem Tilna Zajca

Sprejem po uspehu na olimpijskih igrah Combat Games za najboljšega borca v svetovnem merilu, našega Tilna Zajca bo v sredo 8. novembra ob 18. uri v telovadnici OŠ Izlake. Hkrati pa tudi povzetek/zaključek njegove bogate in uspešne kariere. Vljudno vabljeni vsi njegovi podporniki.

Marjan Pograjc

Foto: Pon-DO-Kwan Izlake


 

Prejšnji članekZgorela štiri vozila
Naslednji članekKaramboli, tatvine, goljufije