PP Hrastnik
V nedeljo, 20. avgusta, ob 21.40 uri so policisti ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, brez veljavnega vozniškega dovoljenja neregistriran osebni avto. Avto so mu zasegli in zoper voznika ustrezno ukrepali. Ob 23.30 uri pa so posredovali v zdravstvenem domu, kjer se je pijani občan nedostojno vedel do zdravstvenega osebja. Ker se tudi ob prihodu policistov ni umiril, so ga pridržali.

PP Trbovlje

V petek, 18. avgusta, dopoldne so policisti izrekli globo 29-letniku, ker se je nedostojno vedel.

V petek in soboto so posredovali pri prometni nesreči na parkirišču. V obeh primerih je storilec pobegnil s kraja dogodka.

V soboto, 19. avgusta, so 18-letnemu Trboveljčanu zasegli neznano snov, za  katero  sumijo, da je prepovedana droga.

V nedeljo, 20. avgusta, so posredovali pri dveh lastnikih psov, ki živali nista imela na povodcu. Oba so na kršitev le opozorili. Ponoči pa so pridržali 31-letnicka, ki je z  vpitjem  in razgrajanjem kalil nočni mir v Kisovcu. Izrekli so mu tudi globo.

PP Zagorje

V petek, 18. avgusta, je Zagorjanka policiji sporočila, da je izgubila kreditno kartico Visa. Isti dan so policisti oglobili Zagorjana, ki je udaril soseda. Prav tako so oglobili pijano žensko v Kisovcu, ki je kalila red in mir. K njim pa se je zglasil tudi občan in prijavil voznika avtomobila, ki je na parkirišču poškodoval njegovo vozilo, ko je odprl vrata na svojem.

ZT

Prejšnji članekMidnight pred polnočjo
Naslednji članekHrastnik živi