Danes, 21. avgusta, se v Hrastniku pričenja festival Mesto živi, ki ga organizira Mladinski center Hrastnik. Ta je poskrbel za vrsto brezplačnih prireditev, ki bodo na sporedu vse do petka.
V ponedeljek ob 19. uri bo Jure Jazbec predstavil funkcionalno vadbo v športnem parku na Logu, v parku ob osnovni šoli pa bo ob 20.30 uri akustični koncert pevk Slovenske note. V torek, 22. avgusta, bo v Mladinskem centru Hrastnik športna vadba že zjutraj ob 7. uri, ob 16. uri je na plezališču Pod škalo predvideno športno plezanje za vse generacije, ob 19. uri bodo cirkuške delavnice, ob 21. uri pa bo na ploščadi pred delavskim domom nastopila violinistka Maša Golob. Spremljal jo bo ognjeni show.

V sredo, 23. avgusta, bo pred spomenikom v centru mesta medkulturni večer z EVS prostovoljci, ob 21. uri pa na istem kraju standup show s Perico Jerkovičem in gosti. V četrtek, 24. avgusta, bo ob 19. uri pred delavskim domom koncert skupine Ocean tribe, ob 21. uri pa poletni kino.  V petek, 25. avgusta, bo za mestno vročico poskrbela petkova salsa, delavnica salse s plesnim društvom Samba in zabava s kubanskim DJ-em Hawayem.

ZT

Prejšnji članekKalili so red in mir
Naslednji članekTatovi in nasilneži