ŠD Trimček Zagorje je organiziralo mini zimsko ligo super veteranov, v kateri so slavili igralci ekipe Jerry-ZGD. Pod streho pa so spravili tudi pokalno tekmovanje, v katerem je sodelovalo 20 ekip. Tokrat so pokal za prvo mesto dvignili igralci ekipe Pink panter.

Mini zimska liga super veteranov

V mini zimski ligi super veteranov (na 45 let) je ekipa Jerry-ZGD še tretjič zapored osvojila prvo mesto pred večnim rivalom zadnjih sezon, ekipo Pizzerija Kukuca. Odlocal je derbi med omenjenima ekipama, ki je zanesljivo, s 4 : 0 pripadel letošnjem prvaku. Na lestvici sledijo Gostilna Čuk Polje, ŠD Mlinše in Udarnik.

Pokalno tekmovanje

S pokalnim tekmovanjem se je pričela tudi letna sezona malega nogometa. Sodelovalo je 20 ekip, ki so članice medobčinskih lig malega nogometa Zagorje. Na finalni del so se uvrstile prvoligaške ekipe Pink panter, KMN Juventus, Zvezda in ŠD Ćolnišče. Taksen je bil tudi končni vrstni red. Zanimivost je, da ekipi Pink panter in KMN Juventus od leta 2018 izmenično osvajata naslov pokalnega prvaka. Tokratni finale je s 3:2 pripadel Pink panterju. Omeniti velja uspeh ekipe Zvezda, ki je kot nova prvoligaška ekipa prvič posegla po visoki uvrstitvi v tem v tekmovanju. Najboljši strelec tekmovanja je bil Staš Kazić (Zvezda) z devetimi zadetki, najboljši vratar pa Jasim Mujkanović (Pink panter).

V začetku maja pa končno starta tudi ligaško tekmovanje v treh članskih ter veteranski in super veteranski ligi. Skupno bo v vseh ligah sodelovalo 51 ekip.

IG

Foto: David Mars – ekipa Pink panter