nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Izžrebana Irena Veber

Danes objavljamo še drugi sklop odzivov, ki smo jih prejeli od udeleženk prireditve Punce v jami. Preberite si kako so Punce v jami doživele Ana Marija Jamšek, Ana Slanšek, Darja Dugon, Jožica Murnik, Marjeta Rajšek, Regina Brečko Bukovec in Urška Senčar Hočevar.

»Meni je bilo super, dobra organizacija in tudi darila, ki smo jih dobili, so presegla moja pričakovanja in nagrade za srečelov tudi. Super je blo 😊. Nisem pričakovala toliko vloženega truda, pa trojanski krofi so me tudi zelo presenetili,« je zapisala Ana Marija Jamšek.

»V jami nisem bila prvič, sem bila pa na prireditvi Punce v jami prvič. Vsa pohvala organizatorju oz. organizatorjem. Tudi kolegice, ki so bile v jami prvič, so obljubile, da še pridejo. Kljub temu, da se mi je Marko takoj, ko me je zagledal opravičil, da za mene ni malice, bi pripomnila, da bi se to lahko uredilo, tako kot se uredi za vegi dieto. To so potrdili tudi kuharji, če bi vedeli. Ni hudega, imela sem sendvič, ampak vseeno, v razmislek. Pozdravljeni, se še vidimo,« je prireditev pokomentirala Ana Slanšek. Ana, obljubimo, da se bomo trudili izpolniti vse želje naših udeleženk.

Darja Dugon pa je Perkmandeljčeva nagrajenka, ki pride na naslednje Punce za buhloni. Sporočila nam je: »Pozdravljeni. Hvala tudi vam za krasno in nepozabno doživetje in vse kar ste primaknili poleg. 🤗🤗 Lp, Darja.« Darja, komaj čakamo, da se spet srečamo.

Jožica Murnik nam je namenila nekaj več besed: »Spoštovani organizatorji, dragi Zasavci! Želela bi izraziti svojo globoko hvaležnost za vse, kar ste storili, da bi pripravili odlično tekaško prireditev. Vaša pozornost do detajlov in vaša skrb za dobrobit vseh udeleženk sta resnično navdihujoči. Zahvaljujem se vam za vaš trud in za to, da ste omogočili izkušnjo, ki nam bo ostala v lepem spominu. Zahvaljujoč vašemu prizadevanju smo se  pri vas počutile zaželjene in dobrodošle. Vaša predanost in skrb za vsako posameznico sta resnično izjemni. Zato pa, mat kurba, da se drugo  leto spet vidimo. Lep pozdrav z Gorenjske, Jožica.«

Zato je bila pa Marjeta Rajšek bolj kratka in jedrnata. Sporočila nam je: »Pozdravljeni, šiht je bil zelo profesionalno organiziran…Vse čestitke. SREČNO, Marjeta.«

»Zelo vesela, da obstajajo prireditve, na katerih ni pomembno zmagati, ampak sodelovati. Sproščen duh, veselje, ogromno smeha … to, kar potrebujemo. Hvala organizatorjem za vse, ker so se res potrudili! Ampak za mene sta zmagali kredenca in šporhet, ki sta prinesli res tisto domačnost in pravi funšterc, ta prava knapovska hrana. Drugo leto sigurno pridem,« je v mailu zapisala Regina Brečko Bukovec. Regina, hvala za kuhle in žličke za med, da smo jih lahko razdelili med udeleženke.

Z nami pa so bile tudi gasilke iz PGD Čeče. Njihova članica Urška Senčar Hočevar nam je sporočila: »Pozdravljeni, zahvaljujemo se vam za uspešno izpeljan dogodek. Po treh letih čakanja, ko so nam naši gasilci prijazno plačali prijavnino, smo lahko odšle na dogodek. Imele smo se super in se odločile, da drugo leto zopet pridemo in pripeljemo s seboj še več gasilk. Z gasilskim pozdravom Na pomoč. Gasilke PGD Čeče.«

Ostane nam še razglasitev srečnice, ki bo prejela Perkmandeljčev bon za buhloni udeležbo na naslednji prireditvi Punce v jami. Vse pa si v koledarček označite datum 9. marec, ko bo jama rezervirana izključno za nežnejši spol.

Zmagovalka žreba pa je Irena Veber. Nagrada pa: prijavnina za Punce v jami 2024.

Savus

Foto: Ana Marija Jamšek, Jožica Murnik, Urška Senčar Hočevar


 

Previous article
Next article

Isti avtor