Na Izlakah je v soboto, 20. maja, potekalo mednarodno mladinsko prvenstvo v disciplini point fighting pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije.

Tekmovanje je bilo uspešno, saj smo po treh letih premora lahko izvedli že tradicionalno tekmovanje v telovadnici Osnovne šole Ivana Kavčiča na Izlakah. Prvenstva se je udeležilo 13 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije, skupaj pa je bilo v vseh kategorijah prijavljenih 135 borb oziroma tekmovalcev.

Za odlično izpeljavo gre zahvala predvsem organizacijskemu odboru in izredni disciplini na tekmovanju tako udeležencev kot tudi ostalih prisotnih.

Naše članice in člani so dosegli med mladinkami in mladinci drugo mesto Alen Odlazek, pri starejših kadetinjah prvo mesto v dveh kategorijah Eva Hribar in Anaya Gaja Vozel, drugo mesto Lili Sešlar in tretje Anaya Gaja Vozel, Lili Sešlar in Maša Udovič. Med starejšimi kadeti so dosegli prvo mesto v dveh kategorijah (Niko Sešlar in Filip Mikel), drugo mesto Ažbe Zupančič in Blaž Kranjc in tretje Ažbe Zupančič.

Pri mlajših kadetinjah je osvojila tretje mesto Sienna Novšak. Pri mlajših kadetih sta osvojila drugo mesto Dani Novšak in Boris Kranjc in tretje mesto Tim Jerše.

Najmlajšo skupino pa sta zastopala Filip Sajovic, ki je pri dečkih osvojil 2. in 3. mesto ter Max Mikel, ki je osvojil eno prvo in drugo mesto.

Še enkrat se zahvaljujemo vsem podpornikom, ki spremljajo delovanje kluba in vzpodbujajo ter na kakršenkoli način promovirajo šport pri mladih.

Marjan Pograjc

Foto: KK Pon – do – Kwan Izlake