V Večgeneracijskem centru Zasavske ljudske univerze so pripravili pester in zanimiv počitniški program. Povezali so se z Društvom prijateljev mladine Trbovlje in Mladinskim centrom Hrastnik in pripravili za vsak dan kakšno zanimivost.

Počitniški program bodo izvajali v Zagorju, Trbovljah in Hrastniku, pripravljali bodo različne ustvarjalne delavnice in družabne igre za otroke.

V Zagorju bo dogajanje potekalo pred Zasavsko ljudsko univerzo na Cankarjevem trgu. Julija bodo pripravili naslednje aktivnosti: Igrajmo se skupaj z LEGO kockami, Pisani poletni lampijoni, Igre brez meja, Lovilci poletja, Šport in špas. Avgusta pa bodo pripravili aktivnosti Poslikava kamenčkov, Angleščina skozi igro, Poletni nakit iz fimomase, Igrajmo se skupaj z LEGO kockami, Poletna pletilnica, Gozdna pravljica in Ujeti poletni spomini.

V Trbovljah bodo pripravili dogajanja na Trgu svobode 11 (Delavski dom). Julija bodo pripravili: Verižni člen (večkrat) in Šport in špas, avgusta pa Verižni člen (večkrat) in  Angleščina skozi igro.

V Hrastniku pa bo prostor, kjer se bodo dogajale aktivnosti v Naselju Aleša Kaple 9 a (Mladinski center), po dvakrat bodo pripravili aktivnosti Izdelajmo si ročno lutko in Igrajmo se skupaj z LEGO kockami. Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne.

Savus

Foto: ZLU