Si star_a med 13 in 29 let? Se ti kdaj zdi, da ostajaš na mestu, v tebi pa se skriva potencial za nekaj več?

Naša ekipa mladinskih delavcev verjame, da se v tebi skrivajo potrebe, želje in upi, ki so tam z razlogom. Naravna potreba človeka je, da se uči, spreminja in raste. Človek, ki ostaja na mestu, ne izkorišča svojega potenciala. Ta potencial je skrit v tvoji notranjosti in čaka na aktivacijo. Pri tem pa včasih potrebujemo nekaj spodbude in pomoči.

A veš, tiste stvari, za katere preprosto veš, da jih lahko na svoj edinstven način uresničiš le ti … no, te prav zares čakajo nate. In mi smo tu zate! Da ti podarimo čas, prostor in energijo, da lahko svoje potenciale uresničiš.

Pogrešaš družbo sebi podobnih vrstnikov (ki te razumejo in te inspirirajo) in mentorsko podporo izkušenih strokovnjakov, s katerimi imaš možnost aktivnega sodelovanja pri zasledovanju svojih ciljev?  Dejstvo je, da se naše osebno življenje tesno povezuje s profesionalnim – pomembna je naša samozavest (ki je odvisna od naših kompetenc), in od tega, kakšen odnos imamo do sebe. Zaslužiš si izkušnjo sprejetosti in kompetentnosti.

Verjemi nam, čisto vsi se v sebi srečujemo s preprekami, strahovi in omejitvami. Naj te ta popolnoma človeška lastnost ne zaslepi tako zelo, da te ustavi. Razumemo, da je osebna in profesionalna rast proces, zato ti stojimo ob strani.

Čutiš, da obstajajo področja, zaradi katerih se ti drugače svetijo oči?
Čutiš, da ima lahko tvoj edinstven pogled na svet pozitiven vpliv na skupnost mladih?

Izkoristi priložnost in stopi v stik z nami. Piši nam na info@zmst.si. Dogovorili se bomo za sestanek, na katerem ti bomo predstavili vse mladinske priložnosti na lokalni in mednarodni ravni.

PR objava


 

Prejšnji članekMladi raziskovali poKLIC
Naslednji članekSledi korakov: Boris Karlovšek