Občina Hrastnik je objavila dva razpisa za črpanje sredstev iz občinskega proračuna. Gre za razpisa za sofinanciranje športnih in mladinskih programov.

Razpis za sofinanciranje letnega programa športa v Občini Hrastnik za leto 2021 je odprt do 8. marca, z njim pa bodo sofinancirali športne programe, razvojne dejavnosti v športu, organiziranost v športu in športne prireditve ter promocijo športa.

Z razpisom bodo razdelili 67.670 evrov, denar pa mora biti porabljen do konca letošnjega leta. Podrobnosti so objavljene na spletni strani Občine Hrastnik, kjer je na voljo tudi razpisna dokumentacija.

Objavljen pa je tudi razpis za sofinanciranje programov mladinskih dejavnosti v Občini Hrastnik v letu 2021, zadnji rok za prijavo pa je 12. marec. Sofinancirali bodo programe mladinskih dejavnosti, ki jih izvajajo javno zavodi v hrastniški občini. V proračunu je rezerviranih 16.000 evrov, za sredstva pa lahko zaprosijo javni zavodi, ki delujejo na področju občine Hrastnik. Razpisna dokumentacija je objavljena na spletu.

Savus

Foto: arhiv Savus