V Velenju je v soboto, 19. junija, potekalo državno prvenstvo v kategoriji mlajših kadetinj in kadetov do 14 in do 15 let. Kisovški skakalni klub je bogatejši za novega državnega prvaka. V kategoriji mlajših kadetov do 15 let je naslov osvojil Anej Razpotnik.

Na tekmovanju v Velenju so se odlično odrezali skakalci SK Kisovec. Na tekmi državnega prvenstva mlajši kadetov so nastopali mlade skakalke in skakalci letnikov 2006 in 2007. S to tekmo so zaključili tekmovanje v sezoni 20/21. Na zadnji tekmi so skakali na skakalnici HS 75.

V konkurenci mlajših kadetov do 15 let je naslov državnega prvaka osvojil Anej Razpotnik, varovanec trenerja Zvoneta Pograjca. Tudi ostali tekmovalci kisovškega kluba so dosegli lepe rezultate!

Med mlajšimi kadetinjami do 15 let je Katarina Pirnovar osvojila četrto mesto.

Med mlajšimi kadetinjami do 14 let je bila Maša Šutar 12., Klara Jerman pa mesto za njo.

Med mlajšimi kadeti do 14 let pa so se člani kisovškega kluba uvrstili takole: 8. Tej Logar, 14. Lovro Percl Seručnik, 27. Matija Guna, 36. Jaka Lednik, 37. Lovrenc Pirnovar, 38. Tilen Bizjak, 41. Anže Bantan, 43. Damjan Zupanec, 46. Klemen Bizjak, 48. Benjamin Ostrožnik in 55. Gal Izgoršek. Fantje so se dobro borili v konkurenci mlajših kadetov, čeprav je bila večina za leto ali dve mlajših od konkurence.

TL

Foto: SK Kisovec

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekProslava za Dan policije