ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

150 na uro

Policisti v Zasavju so čez vikend ustavili voznika, ki je vozil 150 na uro. Poleg rednih nalog so se ukvarjali še z ropom in veliko tatvino, kršitvami javnega reda in miru, spori med občani, razbijanjem in vinjenim kolesarjem, ki je telebnil preko bankine.

Petek, 22. maja 2020

Policisti so v Zagorju ob Savi obravnavali dve kaznivi dejanji, rop in veliko tatvino. Obeh sta osumljeni isti osebi, ki so ju policisti pridržali. Sledi kazenska ovadba.

V večernem času pa so policisti intervenirali v Zagorju zaradi kršitve javnega reda in miru. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Ponoči so policisti (še vedno) v Zagorju intervenirali zaradi glasne glasbe. Sledil je ustrezen ukrep.

Na Vodenski cesti v Trbovljah so našli manjši črn etui s štirimi ključi in obeskom z napisom Renault Malgaj. Lastnik se lahko zglasi na PP Trbovlje in prevzame predmete.

Popoldan so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do verbalnega spora med sosedi. Sledi prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o prometni nesreči med traktoristom in voznikom osebnega vozila v Kandršah. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja s strani traktorista. Policisti so ustrezno ukrepali.

V Hrastniku pa so policiste obvestili o sporu v družini. Kršiteljica je bila pod vplivom alkohola, ni se pomirila ter ni upoštevala zakonitih ukazov policistov. Morali so jo pridržati, izdali so ji tudi plačilni nalog.

Policisti so obravnavali še prometno nesrečo z materialno škodo.

Sobota, 23. maj 2020

V večernem času so policiste obvestili o zaparkiranju dovoza do stanovanjske hiše na območju Zagorja. Na nepravilno parkirano vozilo so nalepili obvestilo o prekršku.

Ponoči so intervenirali v Trbovljah, kjer je 18-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola, vpil in razbijal hišni inventar. Ker kljub ukazom policistov s kršitvijo ni prenehal, so ga pridržali, izrekli so mu tudi globo.

Nedelja, 24. maj 2020

Policisti iz Zagorja so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na območju Litije. Povzročitelju so izrekli globo.

Intervenirali so v Trbovljah, ker sta se sporekla občana. Sledi prekrškovni postopek.

Policiste so obvestili o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen kolesar. S kolesom je zapeljal na bankino, kjer je izgubil oblast nad kolesom, padel in se poškodoval. Kolesar je vozil pod vplivom alkohola.

Pri kontroli prometa so v popoldanskem času na glavni cesti med Zagorjem in Trbovljami ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je na odseku ceste, kjer je omejitev 90 km/h (splošna omejitev izven naselja) vozil s hitrostjo 150 km/h. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Savus

Fotografija je simbolična

Isti avtor