Hrastniški KRC ponuja za soboto spet zanimivo filmsko predstavo. Tokrat si boste lahko ogledali znanstveno-fantastično romantično dramo Zoe. Ogled je brezplačen.

Če si želite ogledati film, pošljite sporočilo na kino.krchrastnik@gmail.com in poslali vam bodo povezavo in geslo za ogled. Za tekoči teden sprejemajo sporočila od srede od 8. ure do petka do 12. ure. Film si bo mogoče brezplačno ogledati v soboto, 23. januarja, od 16. do 21. ure.

Vsebina

V ne preveč oddaljeni prihodnosti je najsodobnejša tehnologija romantične odnose preusmerila v znanost. Računalniški test, znan pod imenom »sintetika«, lahko določi verjetnost uspešnega partnerstva med dvema osebama ali androidi. Idealni partnerji so tisti, ki nikoli ne bodo odšli. Zoe (Lea Seydoux) in Cole (Ewan McGregor) delujeta v raziskovalni ustanovi, ki je odgovorna za razvoj te tehnologije. Na podlagi ozadja romantičnega inženiringa začne njuno razmerje cveteti. Toda nenadna nesreča med njima odpre vprašanja, ki ogrožajo njun odnos in kaže na večja filozofska vprašanja o ljubezni, človečnosti in pristnosti.

S podporno igralsko zasedbo, v kateri so Theo James, Rashida Jones in Christina Aguilera, najnovejša znanstvena fantastika režiserja Draka Doremusa preučuje starodavne ideje o samozavedanju, človečnosti in kako vedeti, kdaj je ljubezen resnična v »umetnem« svetu.

Savus

Foto: arhiv Savus