V soboto. 21. oktobra, je v Planici na skakalnici HS 102m potekalo kar nekaj tekem.

Skakalci in kombinatorci so se pomerili na ekipni tekmi za DP mladincev do 18 let, ki je niso mogli izpeljati pretekli vikend v Kranju, poleg tega so potekale še naslednje tekme: za mladince do 20 let v nordijski kombinaciji, zaostali tekmi mladincev do 16 in do 18 let ter redne tekme za Pokal Argeta kadetov do 15 let v skokih in nordijski kombinaciji, ter mladincev do 20 let in članov. Kisovške orlice in orliči so se zopet odlično odrezali!

Na državnem prvenstvu mladincev do 18 let ekipno je ekipa Zagorje 1 v postavi Katarina Pirnovar, Tej Logar, Lovro Percl Seručnik in Anej Razpotnik zasedla odlično tretje mesto.

Med članicami je zmagala Lara Logar. Med mladinci do 20 let je 23. mesto osvojil Dominik Zupanec. Med mladinkami do 18 let je Katarina Pirnovar zasedla osmo mesto. Med mladinci do 16 je bil drugi Lovro Percl Seručnik.

Med mladinci do 15 let je zmagal Tej Logar, ostali kisovški skakalci pa so se odrezali takole: 8. Tilen Bizjak, 17. Matija Guna, 20. Jaka Lednik, 21. Benjamin Ostrožnik, 25. Klemen Bizjak in 33. Anže Bantan.

V nordijski kombinaciji je bil med mladinci do 20 let Lovro Percl Seručnik četrti, med mladinci do 15 let pa Matija Guna šesti in Klemen Bizjak pa osmi.

Tekmovalce je v Planici vodil trener Zvone Pograjc.

Ker je bil urnik tako natrpan in so se urniki pokrivali je na podelitvi manjkalo veliko dobitnikov medalj in priznanj. Zato so fotografije malo neobičajne.

Tadej Logar

Foto: SK Kisovec


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekGoljufije s kriptovalutami