Za zasavskimi policisti so se v preteklem tednu ukvarjali s štirimi prometnimi nesrečami, dve kršitvi javnega reda in miru, nasiljem v družini, dvema tatvinama, drogiranim voznikom, voznico brez vozniške, grožnjami, poškodovanim kolesarjem v gozdu, najdenim mobilnikom, pa tudi z ponarejenim negotovinskim sredstvom in dvema goljufijama s kriptovalutami.


PP Hrastnik

V ponedeljek so policisti obravnavali prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini. Policisti zbirajo obvestila o vseh okoliščinah kaznivega dejanja in bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostorju, zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V sredo so obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelj, sicer nepoškodovan, je potreboval zdravstveno pomoč in so ga predali v oskrbo zdravstvenemu osebju.

Obravnavali so prijavo kaznivega dejanja tatvine v športni dvorani v Celju, ugotovitve so posredovali pristojni enoti druge policijske uprave.


PP Trbovlje

V ponedeljek so opravili postopek z voznikom, ki je bil pozitiven na hitri test suma zaužitja prepovedane snovi ali droge. Zaradi tega so uredili strokovni pregled, katerega je odklonil. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, čaka ga še obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

V torek so obravnavali prijavo kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega sredstva. Neznani storilec je prijavitelja preko spleta zavedel z nakupom izdelka in ga oškodoval za nekaj sto evrov.

Obravnavali so kaznivo dejanje tatvine kozmetičnih izdelkov v eni izmed trgovin v Trbovljah.

V četrtek so pri kontroli prometa ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so ji zasegli, voznico čaka še obdolžilni predlog na OS Trbovlje.

Obravnavali so prijavo dveh kaznivih dejanj goljufije pri trgovanju s kriptovalutami. Neznani storilec je zavedel oškodovanca in si v obeh primerih prisvojil nekaj sto evrov.

Obravnavali so prijavo kaznivega dejanja lahkih telesnih poškodb in prijavo kaznivega dejanja groženj.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek v  jutranjem času so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom povzročitelja, ki se je zgodila v Zagorju ob Savi.

Policiste so obvestili o dogodku, pri katerem se je v gozdu na območju Zagorja ob Savi pri padcu s kolesom poškodoval kolesar.

Obravnavali so prometni nesreči z manjšimi poškodbami na območju Kisovca, policisti so odstopili od ogleda.

V popoldanskem času so policisti na območju Izlak obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročitelju so izdali plačilni nalog.

V sredo  v dopoldanskem času je občan prinesel mobilni telefon znamke Samsung, ki ga je našel na klopci ob kolesarski stezi Zagorje – železniška postaja Zagorje.

V četrtek so bili obveščeni o prometni nesreči z majhno poškodbo na območju Zagorja ob Savi, policisti so odstopili od ogleda.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekZmagala Logarja
Naslednji članekSrečanje bolnikov z osteoporozo