Inovacija Gradimo vključujoče, inovativno in povezano Zasavje VDC Zasavje in partnerjev je postala »zmagovalka« izbora inovacij leta na nacionalnem nivoju. Priznanja podeluje Gospodarska zveza Slovenije.

Po prejetem zlatem priznanju in posebnem priznanju za prispevek na področju inovativnosti na regionalnem, zasavskem nivoju, je VDC Zasavje s partnerji prejel posebno priznanje za inovacijski izziv 2021 na nacionalnem nivoju tudi na svečani prireditvi GZS Slovenija. Poleg tega je projekt VDC Zasavje z več kot četrtino vseh prejetih glasov postal tudi Naj inovacija po izboru slovenske javnosti 2021 izmed vseh 41 zlatih slovenskih regionalnih inovacij.

»Dan kot iz sanj. Naša družbena inovacija #gradimovipzasavje zmagala po izboru javnosti na slovenskem nivoju, med samimi vrhunskimi gospodarskimi inovacijami. Čestitke vsem. Hvala ekipa VDC Zasavje, Nastja Mulej, Jelka Verk, Miss Slovenia for Miss World (Official) in hvala vsem, ki sodelujete v VIP-u, nas podpirate, pa tudi tistim, ki ste glasovali za nas, za bolj vključujočo, povezano slovensko družbo,« je ob prejetju priznanja zapisala direktorica VDC Zasavje dr. Špela Režun.

Savus

Foto: VDC Zasavje