Zimski Jamatlon 2021 se bo odvil na prvo decembrsko soboto. Perkmandeljc je nestrpen ko hudič. Že dolgo ga v jami niso obiskali jamatlonci. Pravzaprav zadnjič decembra 2019. Pogreša njihov smeh, dobro voljo in prestrašen pogled, predno jih krsti. Upamo, da bo decembra spet prišel na svoje. In bodo takrat tudi jamatlonci v dobri formi.

Ko zunaj brije veter, je v rudniku prijetnih 15 stopinj. Zimski Jamatlon je idealen za vse, ki imajo radi druženje, tovarištvo, smeh in kanček adrenalina!

Zunaj snežaki, sani, smuči, kepanje, drsanje, delanje angelčkov, zamrznjena lička, kapa na glavi, »naštrikane« rokavice in nogavice … šal okrog vratu in veseli vriski.

Notri pa Perkmandeljc, hunti, tračnice, nošenje bremen, plazenje skozi cev, prepotena lica, čelada na glavi, delovne rokavice in šufece na nogah. In veseli vriski.

Zimski Jamatlon bo jamatlonkam in jamatloncem polepšal prvo decembrsko soboto letu 2021. Pripravili ga bomo točno 4. decembra 2021. Kaj vse se bo dogajalo, bomo sporočili v začetku novembra. Perkmandeljc je bil priden, zato so prijave že odprte. Še več. Do konca septembra je prijavnina najnižja, kar 10 evrov manj na udeleženca kot novembra.

Proga v rudniku bo 4. decembra očiščena snega, ovire bodo pripravljene, namesto vodne prhe bo morda snežilo, namesto vodne ovire pa je možno pričakovati drsalnico. Na Jamatlonu je vse mogoče, tega so udeleženci tako ali tako navajeni. Mi se že veselimo zimskega druženja!!! Prijavnice najdete na tej povezavi.

Savus

Foto: arhiv Savus