sreda, 24 aprila, 2024

Iz te kategorije

Zimske počitnice v DPM

Člani in prostovoljci Društva prijateljev mladine Trbovlje so v času zimskih počitnic organizirali zanimive in poučne aktivnosti, ki se jih je udeležilo približno 50 trboveljskih osnovnošolcev.

Aktivnosti v času zimskih počitnic smo poimenovali Zasloni dol, smeh gor, zimska zabava. Vsak dan smo od 9. do 13. ure za otroke pripravili različne aktivnosti, od obiska kino predstave, kuharskih delavnic, plavanja v Termani Laško, do delavnic kako otroci vidijo tehnologijo in prihodnost, povezano z njo, športnih iger na igrišču Partizan in tudi obisk vesoljskega centra Noordung.

Prvi dan zimskih počitnic je bil nabit s čudovitimi dogodivščinami! Podali smo se v čarobni svet Miraculousa, kjer smo v kinu spremljali neverjetne pustolovščine PikaPolone in Črnega mačka. Po filmskem užitku smo se odpravili na igrišče Partizan, kjer smo skupaj preživeli aktivno dopoldne! Igrali smo se, tekmovali in se nasmejali do solz!

Drugi dan zimskih počitnic smo se potopili v svet sladkih dobrot na kuharski delavnici, kjer smo izdelovali čokoladne lizike in čokoladne popse, tretji dan zimskih počitnic smo preživeli v Termani Laško! Četrti dan zimskih počitnic je bil posvečen raziskovanju pametne uporabe pametnih naprav, zadnji dan zimskih počitnic smo zaključili s popotovanjem v vesolje! Obiskali smo Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga, kjer smo raziskovali skrivnosti vesolja, se učili o planetih, zvezdah in vznemirljivih misijah v vesolje.

Za naslednje počitnice pa že prijavljamo program in aktivnosti. 😊

Lavra Izgoršek

Foto: DPM Trbovlje


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor