četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Zapeljal v jarek

PP Zagorje

V petek, 17. marca, dopoldne se je pri podjetju Eti na Izlakah zgodila prometna nesreča, v kateri je nastala manjša materialna škoda. Policisti so odstopili od preiskovanja. Dopoldne je na Policijsko postajo Zagorje prišla občanka in naznanila kaznivo dejanje zatajitve denarja. Dan prej, 16. marca, je na bankomatu dvignila denar, ki ga je pozabila v reži. Ko se je spomnila nanj, denarja ni bilo več.

V nedeljo, 18. marca, se je zgodila prometna nesreča na lokalni cesti Slačnik – Ravenska vas. Voznik osebnega avtomobila je v rahlem desnem ovinku zapeljal na levo stran cestišča, kjer je zapeljal v obcestni jarek, vozilo pa se je pri tem prevrnilo na levo. Pri preiskavi so policisti ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (1.01 mg/l alkohola v izdihanem zraku), zato so mu izdali plačilni nalog ter mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Popoldne so policisti na Cesti 9. avgusta usmerjali promet, ker se je pokvaril tamkajšnji semafor.

PP Hrastnik

V petek, 16. marca, ob 12. uri so bili policisti obveščeni o vlomu v klet. Vlom naj bi se zgodil že leta 2017. Neznani storilec je lastnico s tem oškodoval za 1000 evrov.

ZT

Isti avtor