Zasavski policisti so se v ta vikend ukvarjali kar s sedmimi prometnimi nesrečami, le eno kršitvijo javnega reda in miru, obravnavali so še alkoholiziranega voznika, zagozden tovornjak, vlome v tri garaže, krajo električnega skiroja in igralne konzole, nasilnim vedenjem, nepravilnim parkiran jem, najbolj zadovoljen s klicem policije pa je bil lastnik, ki so mu vrnili najdeno denarnico.


PP Hrastnik

V petek so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo v Hrastniku. Udeleženkama so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Policiste so obvestili o zagozdenem tovornjaku na lokalni cesti Hrastnik-Radeče, ki je zaprta. Vozniku so zaradi neupoštevanja signalizacije izdali plačilni nalog.

V soboto popoldan so obravnavali voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, izdali plačilni nalog zaradi nedostojnega vedenja do uradne osebe, čaka ga še obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policiste so obvestili, da je voznik na relaciji Marno-Rimske Toplice trčil v podrto drevo in poškodoval vozilo. Delavci cestnega podjetja so podrto drevo odstranili in očistili vozišče.


PP Trbovlje

V petek v dopoldanskem času se je na regionalni cesti Latkova vas-Trbovlje pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznice osebnega avtomobila, ki izgubila oblast nad vozilom in zapeljala v gozd ter trčila v drevo. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. Čaka jo prekrškovni postopek.

Preko noči je neznanec vlomil v tri garaže v Trbovljah, Ukradel je štiri platišča s pnevmatikami.

V soboto v dopoldanskem času so policisti prejeli prijavo o nasilnem vedenju. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden prekrškovni postopek.

V večernem času so posredovali v Trbovljah, kjer je občan pod vplivom alkohola kršil javni red in mir. Čaka ga prekrškovni postopek.

V nedeljo so policiste obvestili o tatvini električnega skiroja in igralne konzole iz bloka v Trbovljah.

V  popoldanskem času se je na območju Trbovelj pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega srečevanja voznika tovornega vozila, ki je trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. Pri tem je nastala materialna škoda. Pri postopku so policisti ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola (0,35 mg/l). Čaka ga prekrškovni postopek.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policiste obvestili o treh primerih nepravilnega parkiranja osebnih vozil na območju Zagorja ob Savi, izdali so obvestila o prekršku.

Občan je na Policijsko postajo Zagorje ob Savi prinesel najdeno denarnico z dokumenti, ki so jo vrnili lastniku.

V popoldanskem času so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo na območju Zagorja ob Savi. Udeležencem so izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V soboto so v popoldanskem času policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

V nedeljo v jutranjem času so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo na območju Zagorja ob Savi, voznik osebnega avtomobila je trčil v večji kamen na vozišču in poškodoval vozilo.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekEnergetska sanacija Zdravstvenega doma
Naslednji članekLagard s simfoniki navdušil