sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Vrhunski dobavitelj cvetja v Sloveniji

Podjetje Contrast d.o.o. je že od svoje ustanovitve leta 1990 sinonim za kakovost in zanesljivost na področju cvetlične industrije v Sloveniji. Pod vodstvom direktorice Tatjane Rožanc, ki je prepoznala poslovno priložnost v naraščajočem povpraševanju po vrtnicah in pomanjkanju ponudbe, je podjetje preraslo v vodilnega dobavitelja rezanega cvetja, lončnic in dekorativnih dodatkov na slovenskem trgu.

Širok asortiman in vrhunska kakovost

Contrast d.o.o. ponuja bogat asortiman rezanega cvetja najvišje kakovosti, ki ga uvažajo iz vseh koncev sveta. Redne uvozne linije, ki potekajo trikrat tedensko, zagotavljajo vedno svežo in kakovostno izbiro cvetja, ki ga še isti dan odpremijo k svojim strankam. S tem podjetje ohranja zavezo k vrhunski storitvi in zadovoljstvu svojih strank.

Prilagodljivost in dostopnost

Ena izmed ključnih prednosti podjetja Contrast d.o.o. je njegova prilagodljivost in dostopnost. Poleg prodaje v lastnih skladiščih po sistemu Cash&Carry, podjetje izvaja tudi ambulantno prodajo po celotni Sloveniji. Njihovi prodajniki so dnevno prisotni v vseh slovenskih regijah, kar omogoča neposreden stik s strankami in hitro dostavo svežega cvetja.

Inovativne rešitve za spletno prodajo

Contrast d.o.o. sledi sodobnim trendom in omogoča svojim strankam tudi direktno spletno prodajo. S celovitim vpogledom v borzo cvetja in skladišča dobaviteljev strankam omogočajo popolnoma oseben in preprost nakup potrebnega blaga. Ta inovativni pristop k prodaji je podjetju prinesel zaupanje številnih zvestih strank, ki cenijo enostavnost in učinkovitost spletnega nakupovanja.

Ponosni člani Kluba slovenskih podjetnikov

Podjetje Contrast d.o.o. je tudi ponosni član Kluba slovenskih podjetnikov (SBC), kjer si prizadeva za krepitev gospodarskega okolja v Sloveniji in izmenjavo najboljših praks med podjetniki. S svojo dolgoletno tradicijo in uspešnostjo so zgled številnim mladim podjetjem, ki si želijo uspeti na slovenskem trgu.

Cvetoča panoga s svetlo prihodnostjo

Industrija vzgoje in prodaje cvetja je v zadnjih letih doživela pravi razcvet. Contrast d.o.o. je s svojo predanostjo kakovosti in inovativnim pristopom k prodaji na čelu tega trenda. Podjetje prinaša lepoto in svežino v domove in poslovne prostore, s svojim delovanjem pa tudi povezuje ljudi in ustvarja pozitivne spremembe v skupnosti.

Contrast d.o.o. je s svojo dolgoletno tradicijo, zanesljivostjo in inovativnostjo postalo nepogrešljiv del slovenske cvetlične industrije. Podjetje se še naprej razvija in prilagaja potrebam trga z enim ciljem – prinašati ljubezen, svežino in toplino skozi svoje vrhunsko cvetje.

PR objava


 

Isti avtor