PP Trbovlje

Preko noči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Trbovljah. Po ogledu so policisti izjavili, da je očitno pregledoval notranjost, a ni ničesar odtujil. S svojim dejanjem je lastnika oškodoval za 500 evrov.

PP Zagorje

Policisti so izdali obvestilo o prekršku zaradi parkiranja vozila na prostor za invalide. Prekršek je policistom naznanil občan. Poklicani so bili tudi na Izlake, kjer so obravnavali nesporazum pri plačilu za opravljeno delo, a z zbranimi obvestili znakov kaznivega dejanja niso zaznali.

V Kisovcu so si po podani prijavi občana ogledali kraj kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, v katerem je nastalo za okrog 50 evrov škode. Po vseh zbranih obvestilih bodo osumljenega kazensko ovadili.

Niso pa ugotovili kršitve, da se v bližini deponije Unično na območju Hrastnika močno kadi. O prekršku so v nočnem času prejeli anonimno prijavo in stanje tudi preverili, a dima niso opazili.

So pa – tudi v Hrastniku – v nočnem času obravnavali kaznivo dejanje, pri katerem je osumljeni večkrat udaril oškodovanca po glavi.

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so dvema osebama zasegli snovi, za katere sumijo, da je prepovedana droga, in jih poslali v analizo. Ob 13.20 uri pa so intervenirali v sporu med sosedoma, ki sta se medsebojno verbalno žalila. Policisti so obema kršiteljema izdali plačilni nalog.

ZT