Zasavski policisti so konec tedna obravnavali več prometnih nesreč, preglavice pa jim je povzročal tudi zmikavt, ki je v Hrastniku vlamljal v vrtne lope.

Hrastnik

Konec tedna je neznani storilec vlomil v več vrtnih lop v Hrastniku in iz njih odnesel orodje in nekaj drugih predmetov. S tem je povzročil za več sto evrov škode.

Trbovlje

V Trbovljah se je konec tedna zgodila prometna nesreča, v kateri je 37-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčila v betonsko škarpo in zabojnike za smeti ter nato kraj peš zapustila. V nesreči je nastala materialna škoda, voznica pa ni bila poškodovana. Policisti so povzročiteljico nesreče oglobili.

V Trbovljah so policisti ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, zoper voznika pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Zagorje

V Zagorju so policisti zasegli kovinski predmet, za katerega sumijo, da gre za prepovedano hladno orožje. Predmet so poslali v analizo.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Na Izlakah je neznani voznik z vozilom trčil v drog telefonske napeljave in s kraja odpeljal.

Na parkirnem prostoru v Zagorju se je zgodila prometna nesreča, katere povzročitelj je s kraja odpeljal.

Savus

Fotografija je simbolična.

Prejšnji članekNefiks karierni dan na Srednji šoli Zagorje
Naslednji članekKošarkarice v četrtfinalu državnega prvenstva