Občinska zveza prijateljev mladine Hrastnik in KRC Hrastnik sta pripravila zanimive dejavnosti za hrastniške otroke v času zimskih počitnic.

V sredo, 24. februarja, bo od 9. do 19. ure na voljo e-kino predstava: Mali princ Fahim (biografska komična drama). Gre za čudovito zgodbo o svetovnem mladinskem prvaku v šahu Fahimu Moohammadu, ki se je rodil leta 2000 v Bangladešu in igral v Franciji. Povezava za ogled filma bo na FB strani KRC Hrastnik.

V petek, 26. februarja, in v soboto, 27. februarja, pa bo otrokom na voljo virtualna gledališka predstava Snežna kraljica. Predstava je prisrčna priredba pravljice H. C. Andersena, očarljiva zgodba o prijateljstvu v izvedbi Gledališča Smejček. Povezava za ogled predstave bo na FB strani KRC Hrastnik.

Vsak dan od ponedeljka, 22. februarja, do petka, 26. februarja, bo od 8. do 14. ure odprt tudi Muzej Hrastnik. Zaradi trenutno veljavnih ukrepov in omejitve števila obiskovalcev organizatorji prosijo, da se skupine predhodno najavijo po telefonu na številko 03/56 42 377.

Vse dejavnosti so brezplačne.

Savus