četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

VGC na daljavo

Zaposleni in udeleženci Večgeneracijskega centra Zasavje se počasi privajamo na našo novo realnost – učenje na daljavo. Še enkrat se je izkazalo, da so spremembe del naših življenj in mi smo dokazali, kako fleksibilni in prilagodljivi znamo biti. Na razpolago smo na večgeneracijskem telefonu 068 613 954.

»Iskreno povedano, sem presenečana in ponosna na vse nas,« je zapisala Anja Lenart, strokovna sodelavka projekta VGC. »Mi smo hitro zavihali rokave in speljali aktivnosti na daljavo, udeleženci pa so se še hitreje odzvali in se nam pridružili – vsak iz svojega naslonjala. Tako se zdaj ponovno dobivamo, obogateni za novo znanje in izkušnje.«

Iz karantene prihajajo različne zgodbe, nekatere so dobre, ne pa vse. Da smo doma in ostajamo v stikih, je še posebej pomembno za starejše udeležence projekta VGC, da ostanejo v socialnem stiku, komunikaciji, samo na drug način. Trenutno v našem VGC-ju na  ZLU teče 9 programov na daljavo. Tudi aktivnosti pri obeh partnerjih MC Zagorje ob Savi in MC Hrastnik potekajo na daljavo.

Vsem udeležencem in preostalim zainteresiranim smo ves čas na voljo na telefonu 03 56 55 131, 068 613 954 ali na elektronskem naslovu info@vgc-zasavje.si. Veseli bomo vašega klica ali elektronskega sporočila. Vabljeni pa ste tudi, da nas spremljate na FB profilu Večgeneracijski center Zasavje in spletni strani www.vgc-zasavje.si, sodelujte z nami v debatah ali nam pošljite kakšno slikico. Koliko možnosti za ohranitev stikov, k sreči.

PR objava

Foto: arhiv  VGC Zasavje

Isti avtor