četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

V Trbovljah izbrali Miss Slovenije 2018

Projekt Miss Slovenije je letos svojo zgodbo obarval malo drugače, dal prednost regijam, ki so sicer malo v ozadju, je bilo slišati na prireditvi. Izbor Miss Slovenije že dolgo ni le lepotno tekmovanje, temveč projekt, ki povezuje slovenska podjetja, turizem in kulturo. To se je odrazilo tudi v sestavi finalne žirije, ki so jo sestavljali predstavniki podjetij, ki so sodelovali v projetku: Zoran Poznič, direktor Delavskega doma Trbovlje, Mojca Šimnic Šulinc iz podjetja Tosama, Jure Knez, soustanovitelj in predsednik podjetja Dewesoft Trbovlje, Maja Zupan, Miss Slovenije 2017, in David Miško, direktor skupine Stroka.si. Letošnjo Miss Slovenije so okronali s posebno krono, ki jo je izdelala Zasavka Marjeta Hribar v svoji čedalje prepoznavnejši liniji Koulmi.

Miss Slovenije je postala Lara Kalanj, njena prva spremljevalka Mojca Kranjec, druga spremljevalka pa Marija Seničar. Obe spremljevalki, 22-letna Mojca Kranjec iz Ljubljane ter 20-letna Marija Seničar, ki je Zasavka, doma na Dolu pri Hrastniku, sta se letos poleti z Juretom Knezom in Miss Slovenije 2017 Majo Zupan udeležili adrenalinske preizkušnje v zasavskem rudniku Jamatlon.

Miss Slovenije 2018 je postala tudi ambasadorka novomedijskega projekta Speculum Aritum ter prejela celoletno štipendijo podjetja Dewesoft.

ZT

Isti avtor