Darko Jorgič

Za namiznoteniškimi mizami bo v slovenski reprezentanci, ki je odšla na Sredozemske igre v zelo močni postavi, nastopil tudi Hrastničan Darko Jorgič, ki je sedaj član NTK Krka iz Novega mesta. Jorgič lahko pričakuje dobre igre, letos je v formi. Zanimivo, da bosta slovenski reprezentanci (moško in žensko) vodila Hrastničana: Andreja Ojsteršek Urh in Jože Urh.

Domen Dornik

V vodi in na cesti se bo na triatlonski preizkušnji z udeleženci sredozemskih držav meril najboljši slovenski trialtonec lanskega leta Domen Dornik iz Trbovelj. Domen je dejal, da je vesel, da lahko del tega in verjame, da bosta s Tjašo Vrtačič, ki bo tekmovala med ženskami, v soboto prikazala dober nastop na tekmi.

Blaž Hribovšek

Več o njegovem nastopu na SI smo pisali že včeraj na naši spletni strani. Bo prvi trboveljski karateist, ki bo nastopil kot tekmovalec na Sredozemskih igrah.

Nataša Ljepoja in Matic Grošelj

Na igrah v Španiji bosta nastopili tudi obe slovenski rokometni reprezentanci. V moški ekipi bo nastopil v reprezentanci Trboveljčan Matic Grošelj, ki sicer igra v celjskem rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško. Grošelj, desni zunanji igralec, se bo kot reprezentant udeležil prvega večjega tekmovanja v članski konkurenci, prav gotovo pa bo pomlajena ekipa Slovenije med glavnimi favoriti za medalje.

V ženski reprezentanci pa bo nastopila tudi Nataša Ljepoja, krožna napadalka Zagorja. Nataša si je povabilo selektorja Uroša Bregarja zaslužila z dobrimi igrami v državnem prvenstvu. Poleg nje bosta v reprezentanci še dve nekdanji igralki Zagorja (Tjaša Stanko in Lea Krajnc). Tudi ženska reprezentanca se bo borila za visoko uvrstitev.

ZT

Prejšnji članekRoglič, Pograjc in MC Zos
Naslednji članekSemafor posvetil