Zasavski policisti so se pretekli teden ukvarjali samo z dvema manjšima prometnima nesrečama, kar štirikrat pa so posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. Poleg tega so se ukvarjali še z nasiljem v družini, lahko telesno poškodbo in tremi tatvinami. Tatovi so ukradli denarnico v Trbovljah, v litiji so kradli in grozili, v Trbovljah pa so odnesli cestno signalizacijo.


PP Hrastnik

V torek so policisti posredovali v Zagorju ob Savi, kjer naj bi prišlo do kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru. Policisti vodijo postopek o prekršku.


PP Trbovlje

V ponedeljek so obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru zaradi žaljenje med občanoma Trbovelj. Po zbranih obvestilih kršitelja čaka prekrškovni postopek.

V nočnem času so obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru zaradi glasne glasbe iz vozila. Kršitelja čaka prekrškovni postopek.

V torek v dnevnem času so obravnavali tatvino, neznani storilec je odnesel cestno signalizacijo in izvajalca del na cesti oškodoval za nekaj tisoč evrov.

V sredo so obravnavali prijavo nasilja v družini, osumljencu so izrekli prepoved približevanja.

Obravnavali so prijavo tatvine, znana storilka je ukradla denarnico z vsebino in prijavitelja oškodovala za nekaj sto evrov. Čaka jo kazenska ovadba.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na Izlakah. Policisti so opravili ogled, sledi ustrezen ukrep.

V torek so obravnavali tatvino in grožnjo znane osebe v Litiji. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V sredo so obravnavali kršitev javnega reda in miru pri sporu med bivšima zakoncema. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju Kotredeža. Policisti bodo napisali uradni zaznamek.

Obravnavali so kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe v Kisovcu, katerega je osumljen mladoletnik. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekCenter 112
Naslednji članekNa današnji dan: Anka Senčar