Na Zimski jamatlon se je prijavilo 262 udeležencev. Prijave sprejemamo samo še danes do polnoči. Kot zadnji so se prijavili člani dveh ekip (Rage Cave, Mucka. Na seznam tujih držav pa smo dodali še Nizozemsko.

Tuji študenti pridejo z vlakom

Doslej je soboto, 2. decembra, na koledarju označilo veliko tistih, ki si upajo. Prijavljenih je 262 udeležencev v 67 ekipah. Prejeli smo še prijavi dveh ekip. V eni (Rage Cave) so tuji študenti v Sloveniji, ki se bodo na jamatlon pripeljali z vlakom iz Ljubljane. Prihajajo iz Nemčije, Belgije in Nizozemske. Torej, še ena država več na jamatlonu. Fanta v ekipi Mucka pa sta iz Kotredeža in Mlinš.

Glasba bo glasna

Še enkrat naj povemo, da bo tokrat za zabavo poskrbeli Uroš Ržišnik s spremljevalno rockersko ekipo. Rock in knapušna gresta z roko v roki. Uroš je povedal, da so fantje pripravljeni, poslal nam je tudi tekst nove pesmi, ki jo bomo objavili enkrat zvečer v rubriki Zasavski verzi na naši strani www.savus.si.

Iz Zasavja, pa še iz cele Slovenije, pa še iz celega sveta

Zasavje

Prijavljeni jamatlonci prihajajo iz območja Zasavja (Brnica, Čeče, Čemšenik, Čolnišče, Dol pri Hrastniku, Hrastnik, Izlake, Jesenovo, Kandrše, Kisovec, Knezdol, Kolovrat, Kotredež, Mlinše, Podlipovica, Ravenska vas, Razbor pri Čemšeniku, Rove, Spodnji Šemnik, Trbovlje, Zagorje, Znojile)

Slovenija

in iz naslednjih krajev: Blagovica, Bovec, Bukovca, Celje, Cerklje ob Krki, Čadramska vas, Črešnjice pri Cerkljah, Črnuče, Depala vas, Dob, Dobova, Domžale, Dragomelj, Drnovo, Gabrovka, Gorenja vas, Grosuplje, Ivančna Gorica, Kamnik, Klanec pri Gabrovki, Koper, Koseze, Kranj, Krtina, Laze v Tuhinju, Litija, Ljubno, Log pri Brezovici, Luče, Lukovica, Makole, Mlinše, Moravče, Moravče pri Gabrovki, Petrovče, Pijava Gorica, Podgorica, Podnart, Podpeč, Poljčane, Polzela, Preserje, Radeče, Rečica ob Savinji, Selca, Spodnji Hotič, Srednja vas pri Kamniku, Srednja vas pri Šenčurju, Studenec, Škocjan, Šmartno pri Litiji, Tlaka, Vače, Velenje, Visoko, Vransko, Vrhpolje, Vršajn, Zagradec, Žalec, Žeje.

Iz tujine

Hmelnicki, Kijev (Ukrajina), Arhiz, Krasnodar, Moskva (Rusija), Saugnac et Cambran, Bonsenchablais (Francija), Brno, Rajhrad, Praga (Češka), Flöha (Nemčija), Galapagar, Madrid, Bilbao, Bedia (Španija), Suray (Indija), Zrenjanin (Srbija), Munte, Hever, Gent, Merelbeke (Belgija), Amsterdam (Nizozemska).

Kaj vas čaka?

Izkoristite priložnost in doživite enkratno adrenalinsko doživetje! Prvo soboto v decembru se spustimo v rudnik, kjer vas bodo čakali Perkmandeljc, knapi, različne ovire ter tovariško druženje. Po prihodu iz jame pa čisto prava zasavska knapuska fešta s knapusko hrano, rock muzko in vsem, kar paše zraven.

Prijave

Prijavnica je pripravljena. Prav za vas. Ne spreglejte!

Razpis-prijavnina

Kaj je jamatlon?

Jamatlon je 5,5 km dolg oviratlon v rudniškem rovu med Trbovljami in Hrastnikom. Na poti jamatlonce čaka 14 ovir, ki so povezana z delom in življenjem rudarjev. Zimski jamatlon je idealen za vse, ki ne marajo mraza, saj je v rudniku prijetnih 15 stopinj, ravno prav za zabavno rekreativno pustolovščino.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekPodrto drevo na cesti
Naslednji članekŽalil je voznika avtobusa