Policisti PP Zagorje so 22. junija na območju Litije obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Vozili sta trčili z ogledali. Policisti so kasneje pri pregledu terena izsledili vozilo in povzročitelju prometne nesreče izrekli globo.
Prometna nesreča se je zgodila tudi na regionalni cesti Trojane-Orehovica. Tam je zaradi nepravilnega premika prišlo do oplaženja med voznikom tovornega vozila s priklopnikom, ki ni vozil po svojem pasu in je pri  manevriranju trčil v stoječe osebno vozilo in v motorista, ki je stal za njim. Pri tem je na drugih vozilih povzročil materialno škodo za okoli 1500 EUR. Policisti so povzročitelju izrekli globo.

Občan je na bankomatu našel gotovino, ki jo je pozabil lastnik. Policisti so ugotovili, kdo je lastnik, in mu denar vrnili.

Policisti PP Hrastnik so na območju Zagorja ob Savi pri tatvini goriva iz parkiranega vozila zalotili dva storilca. Zasegli so jim predmete in jih vrnili oškodovancu. Zoper oba osumljena bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti so prejeli prijavo o tatvini denarnice z gotovino iz parkiranega osebnega avtomobila na območju Izlak. Policisti za neznanim storilcem še zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Na  parkirišču  v Trbovljah je neznan voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano  vozilo  in  s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca ali policijo

Varnostnik  je  pri  tatvini  izdelkov v vrednosti 33 evrov v trgovini v Trbovljah  prijel 34-letno občanko. Predmeti so ji bili zaseženi, zoper njo pa bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Prav tako v Trbovljah so 28-letni občanki zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Po opravljeni analizi bo zoper njo izveden prekrškovni postopek.

ZT